By
owner_2019
Cześć,
Jak zdążyliście zauważyć od pewnego czasu, forum strasznie zostało porzucone przeze mnie - przyznaję się bez bicia. Byłem strasznie zajęty i brakowało mi czasu, chęci, a przede wszystkim sił, żeby wszystko posprzątać. Pierwsze problemy zaczęły się pojawiać po zmiane dostawcy naszego serwera www, a przecież miało być lepiej, niż u poprzedniego dostawcy naszej strony - zły wybór dostawcy? nie wątpię, lecz sam się sobie dziwie.
Natomiast drugim (być może pierwszym) złym wyborem był "administrator", który miał mieć na wszystko oko w braku mojej nieobecności. Jak widać, najwyraźniej nie poradził sobie, ani nie przyłożył do tego ręki, aby forum funkcjonowało tak, jak powinno. Dzisiaj w nocy postaram się uporządkować, odkurzyć serwer www od zbędnych, niepotrzebnym syfie, który niestety z ręką na sercu jest.
Następną najważniejszą sprawą jest korzystanie z najpotrzebniejszych rzeczy na forum, takich jak np: prywatne wiadomości, co kilka razy zostały zgłaszane przez użytkownikow, za co bardzo dziękuję, a w szczególności za chęć w naprawie, bądź wykrywania błędów - jesteście wielcy. Niestety, wszystkiego nie mogę naprawić z tego względu, iż popełniłem błąd rzucając się na głeboką wodę - aktualizacja silnika IP.Board do najwnoszej wersji. Zbyt chopnie podejmuje decyzję, których następnie żałuję.
Jestem świadom, iż na forum co nie co stał się burdel, co nie mowię o aktualnych moderatorach, bo pracują od początku, jak do dziś - ale mowię tutaj o mojej osobie, a dokładniej do strony technicznej, aby moderator miał możliwość pracować w świętym spokoju. Nie są to żadne pomówienia, lecz prawda, która w kilku krokach powoli będzie się sprawdzać. Niestety, nie jestem robotem, mam również swoje inne - bardzo ważne obowiązki, które muszę do nich przyłożyć rękę.
O wszelkich nowych zmianach, czy poprawie błędów, które były zgłaszane, będę informował na bieżąco. Jeśli znaleźliście jakikolwiek błąd, nawet ten najmniejszy, proszę dajcie znać - czy w tym poście, czy prywatnie, dla mnie to bez znaczenia. Liczy się chęć, pomoc, oraz wsparcie od społeczności. Nie odchodźcie od nas, a wręcz przeciwnie - zostańcie! To wy tworzycie całą społeczność, ja wam tylko pomagam, aby forum funkcjonowało należycie.
Pozdrawiam,
CEO #MYGOpl
Recommended Posts