tellek Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 14:49 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 14:49 Hej, jakich edytorów albo IDE używacie podczas pisania/edycji pluginów sm? Od dawna jestem przyzwyczajony do IDE od JetBrainsów jednak nie mogę znaleźć żadnego pluginu ze wsparciem pod SM. Widziałem jakieś stare wtyczki na alliedach, ale z tego co się zdążyłem zorientować to tematy są już nieaktualne. Znalazłem też kilka edytorów opensource'owych np. to: https://github.com/Timocop/BasicPawn albo to: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=259917&page=27 Kiedyś edytowałem pluginy w np++ ale szanujmy się ? , a raczej swój czas. Będę wdzięczny za każda podpowiedź ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUPER TIMOR Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 15:03 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 15:03 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Z kodem rabatowym "TIMOR" zyskasz 10% rabatu na wszystkie usługi przez pierwszy miesiąc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberrt Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 16:55 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 16:55 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. SklepSMS.ovh - Najlepszy Sklep Usług na serwer CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matix8981 Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 19:36 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 19:36 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 19:59 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 19:59 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUPER TIMOR Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 21:25 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 21:25 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Z kodem rabatowym "TIMOR" zyskasz 10% rabatu na wszystkie usługi przez pierwszy miesiąc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tellek Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 22:15 Autor Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 22:15 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 23:11 Udostępnij Opublikowano Grudzień 3, 2019 o 23:11 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastah7991 Opublikowano Grudzień 5, 2019 o 17:07 Udostępnij Opublikowano Grudzień 5, 2019 o 17:07 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. kontakt steam - mastah7991 ( Steam Community :: mastah7991 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi