StrajGer Opublikowano Grudzień 6, 2019 o 00:37 Udostępnij Opublikowano Grudzień 6, 2019 o 00:37 Cześć wszystkim, posiadam serwer typu deathrun i mam pewien problem, mianowicie na różne sposoby próbowałem już przestawić maksymalną prędkość postaci z różnymi broniami w ręku, a głównie chodzi tutaj o knife'a, dokładniej chodzi mi o to, że na start potrzebny jest speed +/- 260, z kosą w ręku plugin shavita pokazuje stałe 240, pomimo wgrywania różnych pluginów do ustawiania max prędkości które nie wykazywały po uruchomieniu serwera żadnego błędu, może ktoś wie czy istnieje jakieś rozwiązanie na tego typu problem, ponieważ nie chce zbytnio rezygnować z kos na serwerze, tym bardziej że chodzi o 20 dodatkowego speeda które defakto jest niezbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelKosa | CSWroclaw.pl Opublikowano Grudzień 6, 2019 o 10:18 Udostępnij Opublikowano Grudzień 6, 2019 o 10:18 (edytowane) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edytowane Grudzień 6, 2019 o 10:19 przez MichaelKosa | CSWroclaw.pl Sieć serwerów CS Wrocław - CS:GO Wrocław cswrocław.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrajGer Opublikowano Grudzień 6, 2019 o 12:55 Autor Udostępnij Opublikowano Grudzień 6, 2019 o 12:55 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi