Empiryczny Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 (edited) Wstęp Zawsze darzyłem tą sieć pewnym sentymentem, ponieważ miałem okazje już na niej być i posiadać rangi pod innym nickiem, niż mam teraz. Było to za czasów Właściciela sieci pod nickiem Eryk172, więc nie było powodów do narzekania, bo traktował wszystko co robił profesjonalnie, ale pojawił się moment, kiedy postanowił sprzedać on sieć niekompetentnym osobom i nieprzyjmującym krytyki na klatę. Może niektórzy kojarzą użytkownika znanego jako mini, takiego Pana po czterdziestce, który uważa się za nie wiadomo kogo. Ma także wygórowane ego na temat własnej osoby i niestety praktycznie nie zna się na tym co aktualnie robi na sieci NaFarcie.pl co poprę screenami poniżej. Rozdawanie rang bez napisania podania Jeżeli niektórzy użytkownicy znają mnie tutaj i wiedzą kim jestem, to potrafię trochę lekko kogoś zdenerwować czasami i wprowadzić do swojej wypowiedzi nutkę ironii. Zacząłem pisać sobie dla żartu, żeby dali mi rangi na swoim forum. Oczywiście wszystko to odbywało się na CzatBoxie i oni potraktowali te prośby na poważnie co zauważycie poniżej. mini i jego niekompetencja Kiedy podałem mu podałem argumenty i złożyłem swoją wypowiedź w konstruktywną krytykę, to na swoim poprzednim koncie dostałem bana. Nagrywałem również z nim rozmowę na TeamSpeak'u 3, ale niestety dziwnym trafem się nie zapisała. Jego nieumiejętność zarządzania siecią poprę tylko i wyłącznie wybranymi zrzutami ekranu. Warto jeszcze dodać, że mini również gra na NonSteamie pod nickiem jagoda. mini i domniemane oszustwa Podsumowując Kiedyś to była sieć z dużym uznaniem wśród użytkowników, a teraz to jest jakaś parodia dobrze działającej sieci serwerów. Sami oceńcie co myślicie o tych sprawach, które przytoczyłem w tym temacie! Oczywiście wszystko co napisałem w podsumowaniu to tylko i wyłącznie moja opinia, która została powyżej poparta różnymi zrzutami ekranu! Pozdrawiam @Empiryczny Edited December 23, 2021 by Empiryczny 6 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teygo Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited December 23, 2021 by Teygo 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECPU - Łowcy Pedofili Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 2 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empiryczny Posted December 23, 2021 Author Share Posted December 23, 2021 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited December 23, 2021 by Empiryczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
VivoNF Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empiryczny Posted December 23, 2021 Author Share Posted December 23, 2021 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited December 23, 2021 by Empiryczny 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VivoNF Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 3 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VivoNF Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited December 24, 2021 by VivoNF 2 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz1022 Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 2 3 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empiryczny Posted December 24, 2021 Author Share Posted December 24, 2021 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited December 24, 2021 by Empiryczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
VivoNF Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited December 24, 2021 by VivoNF 2 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esej Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 6 2 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VivoNF Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor House Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picuch Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathStrokeツ Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edited January 14 by DeathStrokeツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts