n1k1cz Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Witam! Postanowiłem dziś wam udostępnić paczkę ONLY AWP + 4 FUN wraz z moim silnikiem na 4 FUN który co rundę losuje "tryb" np. szybkostrzelność + noscope, ABH, szybka runda, Only HS, normalna, Only Knife itp. Opis: * Losowanie co rundę trybu np. Szybkostrzelność+noscope itd. (gdy zostanie 1 v 1 z AWP będą wystrzeliwane piorunki wraz z dźwiękiem pioruna 😄 ) * Skiny * VIP * Logi * Duszek po śmierci * RoundSound * Trail Granata * Najlepszy Gracz rundy * HUD z możliwością ustawienia własnego koloru HUD w prostym menu/stworzenia własnego koloru w prostym menu/wyłaczenia HUD * Dźwięki po zabójstwie Plugins-AWP.ini: ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-= ONLY AWP 2022 by N1K1Cz /\^-^/\ =-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-= Silnik i najwazniejsze pluginy /\^-^/\ =-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// AWP_Silnik.amxx >> Glowny Silnik AWP 4FUN_AWP.amxx >> Silnik AWP 4 FUN AWP_skiny.amxx >> Skiny ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-= Pluginy Dodatkowe /\^-^/\ =-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// AWP_unlimitedammo.amxx >> Nielimitowane ammo (potrzebne do dzialania silnika 4FUN) AWP_hsonly.amxx >> only HS (wymagane do dzialania silnika 4FUN) AWP_blokuj.amxx >> blokowanie kupna broni AWP_bullet_dmg.amxx >> pokazuje dmg zadawane AWP_ad_manager.amxx >> Reklamy say AWP_admin_freelook.amxx >> jak sama nazwa wskazuje AWP_admin_spec_esp.amxx >> wh admina po smierci AWP_duszek_po_smierci.amxx >> Duszek po smierci AWP_grenade_trail.amxx >> Linia rzutu granata AWP_gamenamechanger.amxx >> zmiana nazwy gry (trzeba dopisać na końcu pliku amxx.cfg - amx_gamename "nazwa") AWP_flash.amxx >> kto nas oslepil AWP_logs.amxx >> logi AWP_granat_info.amxx >> info jaki granat rzucamy AWP_inf_smierc.amxx >> 15 sek. info po smierci AWP_Najlepszy.amxx >> Najlepszy gracz rundy AWP_parachute.amxx >> spadochron AWP_RoundSound.amxx >> Muzyka po rundzie AWP_SpawnProtection.amxx >> protekcja spawn AWP_ping.amxx >> kick za wysoki ping AWP_sounds.amxx >> Dzwieki po killu AWP_vip.amxx >> VIP AWP_vip_dla_steam.amxx >> VIP za free dla steam Zapraszam do Oceniania, testowania i tworzenia swoich serwerów! Co raz mniej jest tego typu serwerów, dlatego uznałem, że warto udostępnić moją paczkę by chociaż trochę takich powstało! Paczka była dotychczas unikatowa - tylko ja ją posiadałem, aż nie udostępniłem jej tutaj haha. W razie jakichkolwiek problemów/pytań/próśb o edycję czegoś/naprawę itp. Proszę się zgłosić w komentarzu lub napisać do mnie Kontakt: - Discord: N1K1Cz#0751 - GG: 70679564 - Steam: https://steamcommunity.com/id/N1K1Cz/ Only AWP 2022 by N1K1Cz.zip Edited January 4 by n1k1cz 8 2 Podziękuj! Jeżeli potrzebujesz POMOCY z serwerem CS 1.6 w zakresie: Paczki cs 1.6 Pluginów - stworzenie/poprawienie/naprawienie Pomocy z naprawieniem czegoś itp. Oferuję: Pomoc w miarę moich możliwości Szybki kontakt Możliwość dogadania się na stałe zlecenia Możliwość zawarcia współpracy Kontakt: GG: 70679564 Discord: N1K1Cz#0751 Steam:https://steamcommunity.com/id/N1K1Cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryczek Posted January 4 Share Posted January 4 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 2 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k1cz Posted January 4 Author Share Posted January 4 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 3 2 Podziękuj! Jeżeli potrzebujesz POMOCY z serwerem CS 1.6 w zakresie: Paczki cs 1.6 Pluginów - stworzenie/poprawienie/naprawienie Pomocy z naprawieniem czegoś itp. Oferuję: Pomoc w miarę moich możliwości Szybki kontakt Możliwość dogadania się na stałe zlecenia Możliwość zawarcia współpracy Kontakt: GG: 70679564 Discord: N1K1Cz#0751 Steam:https://steamcommunity.com/id/N1K1Cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin12345 Posted February 15 Share Posted February 15 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted February 16 Share Posted February 16 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliteSpartan Posted February 17 Share Posted February 17 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabun152 Posted February 19 Share Posted February 19 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHEZZYT Posted March 5 Share Posted March 5 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts