Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

mygo.pl

Stworzyliśmy dla Was nowy wygląd forum. Z pewnością znajdziesz rzeczy, które wg Ciebie mogą zostać zmienione - wspomnij o tym w specjalnym wątku.

Czytaj więcej

Jak założyć własną sieć

serwerów CS

Zastanawiasz się nad prowadzeniem własnej sieci serwerów? Przeczytaj podstawowe informacje, na które należy zwrócić uwagę, przy takim projekcie.

Czytaj więcej

Tworzymy spis sieci

dodaj swoją

Dodaj sieć do której należysz, pozwoli to na promocję i budowę ogólnopolskiej bazy sieci CS.

Czytaj więcej

Różne bronie do paintball

Dusiek
 Udostępnij

2 Attachments

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór. Czy byłby ktoś tak miły i w wolnej chwili mógłby troszkę poświęcić aby dodać do tego plg dokładnie nie wiem którego różne bronie nie tylko te które są obecnie czyli mp5/glock/usp chciałbym aby znajdowały się tam jeszcze bronie:

AK47, M4A1, M249, DUAL ELITES, P90, POMPA, SCOUT, GALIL, AUG, MAC10 

dodatkowo jest tutaj ustawione mp5 jako startowa broń to po prostu ja usunąć wtedy zostanie glock/usp i jeszcze gdyby ktoś mógł to broń DUAL ELITES jest podstawowa zamiast usp/glock dla graczy z vipem czyli na flage. Ważnym aspektem jest jeszcze to że jest tam możliwość ustawienia pbgun_speed czyli prędkość lotu kulki jednak ustawia to prędkość na każdą broń ja chciałbym żeby na każdą broń można było ustawić osobny pbgun_speed jeżeli ktoś umie to robić to nie jest dla niego problem. Byłbym wdzięczny gdy komuś by się chciało to zrobić. 

PS: Po prostu chce stworzyć potem menu gdzie gracz klika i dostanie np m4a1 dlatego jakby dostawali ciągle mp5 na początku to by było źle

paintballgun.smapaintballmod.sma