By
Dziki777
StrefaSkilla - Sieć w której na czele stoi Pan Trivor i jego ukochana Dusia
miałem przyjemność jakieś 2 lata przebywać w ich towarzystwie i teraz odszedłem , bez swojego serwera
ponieważ Trivor uznał , że to jego serwer mając go na koncie Sieci, i nie płacąc co miesiąc za reklame i inne rzeczy
gdy chciałem , żeby mi oddał serwer, nie zgodził się ponieważ jak mówiłem ponoć to jego serwer.
Trivor jest taką osobą która daje władze dzieciom na stanowisku HeadAdmina , mam tu na myśli
Dusie jego kobiętę , która w ogóle nie ma pojęcia nawet o tym, ile trzeba poświęcić na rozpisanie demka.
Parodiowa Sieć prowadzona przez Gościa który liczy na zysk nic nie robiąc i wyzyskując takie osoby jak Ja.
Płaciłem co miesiąc za serwer + reklama + pluginy i teraz nie mam nic bo powtarzam, ponoć to jego serwer
Serwer zyskał bardzo dobrą pozycję na gametracker, a mianowicie top10-top20 na liście serwerów z całego świata.
I to nie dzięki Trivorowi tak to prosperuje tylko i wyłacznie dzięki ludziom którzy mi pomogli w reklamie i przede
wszystkim dzięki mnie, poświeciłem bardzo dużo czasu i wysiłku aby wyexponować jak najlepiej mój serwer aby był
znany na całym świecie czy wszechświecie.
Na ten moment czuję się oszukany przez Trivora który traktował mnie jak psa do opłacania serwera a On zbierał laury
przed zmianą stylu na nowy spytał mnie czy bym mu nie pomógł w wykupieniu nowego stylu forum, odparłem , że za odpowiednie
stanowisko moge wyłożyć pieniądzę, On odparł , że Ok nie ma problemu, wpłaciłem 900zł na styl od ręki i po pewnym czasie
gdy noga mi się powinęła bo coś tam złego zrobiłem i za ten 1 bład nie dotrzymał słowa.
Na forum jest totalny rozpierdol a sam Pan Własciciel ma (cenzura) na prowadzenie Serwerów po prostu tylko je opłaca
bo jak sam twierdzi nie ma na to czasu, Był u mnie Włascicielem na zasadzie tylko takim , że pomagał mi przy zmianie
oferty na hostingu ewentualnie przy błędach serwera. Nie wpłacił centa na reklame serwera i uważał ze On ma największe prawo
do tego serwera na ten moment zabrał mi wszystko, pozmieniał pod siebie inforamcje etc na serwerze i kazdy mysli teraz ze
to On ten serwer tak rozkręcił a nie Ja. Majać go na stanowisku Wlasciciel czułem się jak parób i nic więcej.
Podsumowując
Pan Trivor - StrefaSkilla.pl
Wykorzystuje ludzi ktorzy dołaczaja z serwerem i liczy na to ze to beda full serwery i oczekuje zeby
wszystkie te serwery byly na jego koncie, co za tym idzie ma mozliwosc otrzymania za iles tam serwerow
darmowy serwer na hostingu, pozniej robi to samo kosztem innych i ma ich głeboko w dupie byle dostać ten serwer za free.
Nie polecam tego Pana na tej Sieci po 2 latach wspołpracy można dowiedzieć się wielu rzeczy dobrych i złych , u niego akurat
złe rzeczy przewyższają dobre.
https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100058142592798&attachment_id=570534397178182&message_id=mid.%24cAAAB83MIGAV_DlG4EV43QxtZciAE
Tak się zachowuje Właściciel Strefy Skilla 🙂
Recommended Posts