Recommended Posts

#include <sourcemod>
#define HIDE_HUD_RADAR 1<<12

public OnPluginStart() 
{
HookEvent("player_spawn", Player_Spawn);
}

public Action Player_Spawn(Handle event, const char[] name, bool dB)
{
new client = GetClientOfUserId(GetEventInt(event, "userid"));
if(client == 0) return;
CreateTimer(0.0, RemoveRadar, client);
}

public Action RemoveRadar(Handle timer, any client)
{
if (GetEntProp(client, Prop_Send, "m_iHideHUD") != HIDE_HUD_RADAR)
{
  SetEntProp(client, Prop_Send, "m_iHideHUD", HIDE_HUD_RADAR);
}
}

Mam problem z tym kodem ... Radar pokazuje się na kilka chwil po pojawieniu się gracza. Nie mam już pomysłów jak zrobić by klient nie widział tego przeskoku (jest na początku ... po czym znika po bardzo krótkiej chwili).

Pożądany efekt : Stała niewidoczność radaru.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nigdy nie jest to zalecane ale możesz stworzyć timer 0.1 w OnPluginStart który będzie zapętlony + w nim zapętlic prawidłowych graczy (isvalidclient) i ustawiać tego propa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

  • Podobna zawartość

    • Przez DeD
      Witam mam taki problem gdyż próbuje się zalogować na forum to jest logowanie ale tak jak by nie zalogowało... AceSkill.Pl  bardzo proszę o pomoc...
    • Przez Botownia.pl
      Posiadam skrypt do pobierania wyników lotto aczkolwiek nie chce mi on działać prawidłowo. Ktoś jest wstanie pomóc?


      <?php $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,"http://app.lotto.pl/wyniki/?type=".$_GET['type'].""); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $headers); curl_setopt($ch,CURLOPT_USERAGENT,'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.1.13) Gecko/20080311 Firefox/2.0.0.13'); $server_output = curl_exec ($ch); curl_close ($ch); // Set the content-type header('Content-Type: image/png'); // Create the image $im = imagecreatetruecolor(150, 150); function skrut($c,$d) { if(strlen($c) > $i) { //sprawdzanie czy tekst jest dłuzszy niz ustaliliśmy $ciag = substr($c,0,$d); //jesli tak, to obcina ciąg... $ciag .=""; //...dodaje kropki... return $ciag; //... i zwraca zmodyfikowany ciąg } else return $c; //jesli nie to zwraca wprowadzony ciąg } // Create some colors $white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255); $grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128); $black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0); imagefilledrectangle($im, 0, 0, 250, 180, $white); $go = imagecreatefrompng('http://lotto-sposob.pl/wp-content/uploads/2016/02/lotto-250x250.png'); imagecopy($im, $go,25,25,10,50,250,250); imagedestroy($go); // The text to draw $text = "20".$server_output[2].$server_output[3].$server_output[4].$server_output[5].$server_output[6].$server_output[7].$server_output[8].$server_output[9].$server_output[10]; $text2 = $server_output[11].$server_output[12].$server_output[13].$server_output[14].$server_output[15].$server_output[16].$server_output[17].$server_output[18].$server_output[19].$server_output[20].$server_output[21].$server_output[22].$server_output[23].$server_output[24].$server_output[25].$server_output[26]; $strxx = array('', '', ''); // kasowanie @ pukawka.pl i zabijaka.pl $str2xx = array('-', 'w', ''); // na co zamienic @ pukawka.pl i zabijaka.pl $text2 = str_replace($strxx, $str2xx, $text2); // Replace path by your own font path $font = 'visitor.ttf'; // Add some shadow to the text imagettftext($im, 20, 0, 11, 21, $grey, $font, $text); imagettftext($im, 20, 0, 11, 34, $grey, $font, $text2); // Add the text imagettftext($im, 20, 0, 10, 20, $black, $font, $text); // Using imagepng() results in clearer text compared with imagejpeg() imagepng($im); imagedestroy($im); ?>  
    • Przez DeD
      Witam mam pytanie jak zrobić żeby po wpisaniu !vip wyskakiwało co posiada Vipek 
    • Przez H3lsay
      Witajcie mam problem ze sklepem sms (http://sklep-sms.pl) 
      Ustawiłem wszystko (ID usługi i konta, treść sms oraz numery zaktualizowałem) jednak wyskakuje mi błąd o kodzie: "no_connection".
      ID jest dobrze uzupełniłem ręcznie dane i wkleiłem do przeglądarki wszystko poprawnie wyskoczyło. 
      Proszę o pomoc.
      Pozdrawiam.
    • Przez Krzysztof Nowak
      Hey, mam taki problem mianowicie zainstalowałem serwer CSGO za pomocą linuxgsm na swoim VPS, i wszystko fajnie działa, wgrałem sourcemoda i działa, ale gdy dodaje plugin VIP'a na liście pokazuje mi go po wpisaniu sm plugins 11, ale ja go nie mam :( Wygenerowałem VIP'a za pomocą generatora z arena-skilla, w załączniuk ten vip.
       
      Mam nadane uprawnienia 99:z w pliku 
      vip.sp