Skocz do zawartości
theoxy

Usunięcie kropek pomiędzy clan tagiem i nickiem.

Rekomendowane odpowiedzi

wSQhp2D.png

W jaki sposób mogę usunąć te kropki oprócz zmiany trybu gry?

Wiem że sie da gdyż na innych serwerach jest turniejowy a nie ma tych kropek

Edytowane przez theoxy

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Owe kropki mogą być wpisane w pluginie od razu, jak masz .sp to pokaż a my pomożemy 😄

Przykładowo możesz mieć tak napisane:     CS_SetClientClanTag(client, "● ADMIN ●");

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
11 minut temu, Umino napisał:

Owe kropki mogą być wpisane w pluginie od razu, jak masz .sp to pokaż a my pomożemy 😄

Przykładowo możesz mieć tak napisane:     CS_SetClientClanTag(client, "● ADMIN ●");

 

hextags (1).cfg

hextags (1).sp

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
2 godziny temu, Umino napisał:

Owe kropki mogą być wpisane w pluginie od razu, jak masz .sp to pokaż a my pomożemy 😄

Przykładowo możesz mieć tak napisane:     CS_SetClientClanTag(client, "● ADMIN ●");

 

2 godziny temu, theoxy napisał:

Zmień tryb z turniejowego na inny

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
28 minut temu, GoldeneK napisał:

 

Zmień tryb z turniejowego na inny

image.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Zainstaluj simple chat procesor, i np custom-chatcolors.

Ustawienie tagów w tym pluginie jest bajecznie proste, a kropek nie ma.

Edytowane przez suppatimo

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
9 godzin temu, suppatimo napisał:

Zainstaluj simple chat procesor, i np custom-chatcolors.

Ustawienie tagów w tym pluginie jest bajecznie proste, a kropek nie ma.

Zainstalowałem i nadal mam kropki

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W takim razie, jeśli rzeczywiście wypadałoby zmienić tryb z turniejowego - zrób to, ale przegraj sobie config jeśli tak Ci na nim zależy do innego pliku, który wywołasz np w autoexec.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, suppatimo napisał:

W takim razie, jeśli rzeczywiście wypadałoby zmienić tryb z turniejowego - zrób to, ale przegraj sobie config jeśli tak Ci na nim zależy do innego pliku, który wywołasz np w autoexec.

Tobie działa? Możliwe że ja coś źle skonfigurowałem

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To znaczy tak zasugerowałem, bo korzystam z tych pluginów i nie mam problemu z kropkami. Te pluginy mają związek z czatem, a nie wziąłem pod uwagę tego, że zawsze ten game_mode jednak zmieniam.. to może rzeczywiście być od tego zupełnie zależne. Nie wiem dlaczego, nie interesowałem się tym głębiej. Trochę pierdolnąłem z tymi pluginami, muszę przyznać. Biorąc jednak poprawkę na game_mode, to tak jak mówię - możesz odpalić game_mode 0 przykładowo i sprawdzić, czy kropki są nadal - wgrać config w ten sposób, żeby był taki jak ten turniejowy i w sumie masz po problemie. Chyba, że "Turniejowy" w tabeli jest dla Ciebie obowiązkowe, wtedy nie pomogę, bo nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
27 minut temu, suppatimo napisał:

To znaczy tak zasugerowałem, bo korzystam z tych pluginów i nie mam problemu z kropkami. Te pluginy mają związek z czatem, a nie wziąłem pod uwagę tego, że zawsze ten game_mode jednak zmieniam.. to może rzeczywiście być od tego zupełnie zależne. Nie wiem dlaczego, nie interesowałem się tym głębiej. Trochę pierdolnąłem z tymi pluginami, muszę przyznać. Biorąc jednak poprawkę na game_mode, to tak jak mówię - możesz odpalić game_mode 0 przykładowo i sprawdzić, czy kropki są nadal - wgrać config w ten sposób, żeby był taki jak ten turniejowy i w sumie masz po problemie. Chyba, że "Turniejowy" w tabeli jest dla Ciebie obowiązkowe, wtedy nie pomogę, bo nie wiem.

A mógłbyś podesłać twój cfg  simple chat procesor na pw? Może masz inaczej skonfigurowany przez co ci się nie wyświetla.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

  • Podobna zawartość

    • Przez Beskidek
      Cześć,
      1. Używam na swoim serwerze UMC 3.4.6 od bardzo długiego czasu. Wszystko działało spoko i tak dalej, ale narodził się w mojej głowie nowy pomysł i potrzebuję do tego zrobić tierowanego vote. Pech w tym, że coś mi chyba nie wychodzi. Jest ustawione w cvarach, że ma tworzyć głosowanie najpierw na grupę, a potem na mapy z grupy. Okej, tworzy 2 głosowania, pierwsze jest poprawne, natomiast drugi vote nie bierze map z grupy, tylko ściąga totalnie wszystkie mapy z serwera wpisane w umc_maplist. W tym pliku grupy też są porobione... W czym może tkwić problem? Może jest to jakaś głupota, ale nie mogę tego ogarnąć...
       
      2. Tak samo - kiedyś domyślne głosowania na mapę w tabeli po granej mapie dało się wyłączyć ogólnodostępnymi cvarami w internecie. Żadne z nich nie działają...
      Na liveserver.pl w ustawieniach serwera też głosowanie na mapę jest off.
      W cfg od game mode również off.
       
      Jakieś nowe rozwiązania są czy o co chodzi?
    • Przez Sqower
      Witam czy jest możliwość usunięcie z radaru kompana z teamu żeby nie pokazywało ct gdzie ct i tt gdzie tt ? nie usuwając przy tym radaru ?
    • Przez Kewin Jaworowicz
      Zeby na czacie pisało np. [WLASCICIEL] Nick: wiadomosc
    • Przez Mateo
      Witam, mam na serwerze kentorankme. Osoba z topki została zbanowana i jak teraz ja usunąć?
      W panelu można zresetować daną osobe jeżeli jest na serwerze... Jest może jakaś komenda na to?
       
      Z góry mowie, że plugin jest podpięty pod baze danych, ale nie ma w tej bazie graczy..

       
      Oczywiście gracza już nie będzie na serwie, ale nie chce resetować całego rankingu tylko po to, żeby jednej osobie usunąć rank.. :/
    • Przez WariaT
      Witam. Czy da się graczowi usunąć punkty rankingu? Posiadam kento.rankme.
      Proszę o pomoc.
×