Jump to content
Sign in to follow this  
sleapy

Problem z instalacja rankme na serwerze www

Recommended Posts

Witam, mam pewien problem z rankme.

Couldn't connect to the ftp server!

 

W config.php dodałem bazę danych,hasło,hosta oraz dane ftp serwera, ale to nic nie pomogło oraz nie wiem co tutaj ustawić:
 
$ftpDIR = ""; // CSTRIKE FOLDER ON FTP
Ustawiałem csgo, ale nie dało.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Temat został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator rozpatrzy go ponownie.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By TerroR
      Witam mam problem z odpaleniem gothica 2 noc kruka, dzis kupiłem sobie, elegencko, a jak chciałem go włączyć to wyskakuje takie okienko https://imgur.com/a/d9dqkQV Patrzyłem poradniki to nie pomagały, albo były już stare i linki powygasały. Jeżeli macie jakis pomysł, by mi pomóc to z góry dzięki. Dodam, że mam windowsa 8.1 
    • By reyoshh
      Cześć, otóż mam problem z kompilacją plików upgrades z pluginu SM:RPG
      Wszystkie potrzebne rzeczy mam zainstalowane.
    • By HEADSHOT
      Siema nie działa mi plugin na reklamy 😕
      logi:
      [SM] Exception reported: [SA3] 'EN' translation missing in message "2" L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] Blaming: ServerAdvertisements3.smx L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] Call stack trace: L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] [0] SetFailState L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] [1] Line 55, D:\Sourcemod\ServerAdvertisements3\files/misc.sp::AddMessagesToArray L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] [2] Line 451, D:\Sourcemod\ServerAdvertisements3\ServerAdvertisements3.sp::LoadMessages L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] [3] Line 366, D:\Sourcemod\ServerAdvertisements3\ServerAdvertisements3.sp::LoadConfig L 05/22/2019 - 00:00:27: [SM] [4] Line 59, D:\Sourcemod\ServerAdvertisements3\ServerAdvertisements3.sp::OnMapStart
       
    • By kenoxx
      Witam postawiłem sobie serwer csgo na vps, zainstalowałem sourcemoda oraz metamoda. Przy pierwszym uruchomieniu serwer załadował się poprawnie ale już za kolejnym razem nie mogę wbić na niego w ogóle mi się nie ładuje w grze. By móc włączyć go drugi raz muszę zrestartować całego vps's. Proszę o pomoc!
×
×
  • Create New...