YoungDudzio Opublikowano Marzec 1, 2022 o 19:04 Udostępnij Opublikowano Marzec 1, 2022 o 19:04 Witam mam pytanie bo robię serwer z kolegą i jestem właścicielem i nie mogę nawet na serwer wejść ciągle mi się ładuje i się zatrzymuje na jednym momencie i nic się nie ładuje 1 minutę temu, YoungDudzio napisał: Witam mam pytanie bo robię serwer z kolegą i jestem właścicielem i nie mogę nawet na serwer wejść ciągle mi się ładuje i się zatrzymuje na jednym momencie i nic się nie ładuje coś ucieło w skrócie nie mogę wejść na serwer a na wszystkie inne mogę a bana nie mam bo mój serwer a inni mogą wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano Marzec 1, 2022 o 20:04 Udostępnij Opublikowano Marzec 1, 2022 o 20:04 (edytowane) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edytowane Marzec 1, 2022 o 20:05 przez Teygo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JEMI Opublikowano Marzec 1, 2022 o 20:50 Udostępnij Opublikowano Marzec 1, 2022 o 20:50 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri̱e̱ger Opublikowano Marzec 1, 2022 o 21:13 Udostępnij Opublikowano Marzec 1, 2022 o 21:13 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi