By
Mamut
Witam!
Ostatnio ruszyłem ze swoim pierwszym projektem i poszukuję ludzi chętnych do pracy i pomocy w rozwoju sieci.
W skrócie o projekcie:
ProjectGaming.pl to moja pierwsza amatorska sieć serwerów aktualnie do cs:go ale zamierzam poszerzyć szeregi o serwery do innych gier.
Sieć ruszyła na początku grudnia, a ja sam czuję potrzebę znalezienia kogoś do pomocy przy prowadzeniu projektu. Serwery stawiane są na wynajętej maszynie dzięki czemu nie trzeba martwić się o zasoby i o kolejne serwery. Trochę pracy i ogarniemy wszystko 😄 Jako "amator" jestem otwarty na propozycje zmian i dodatków ,którę mogę wprowadzić w ramach swoich możliwości czy to na serwry czy to na sieć.
Przede wszystkim szukam teraz współwłaściciela/ administratora sieci który zająłby się siecią od strony community/reklamy .itp
Aczkolwiek jednym moim wymaganiem jest zaangażowanie w projekt całym sercem i zdolność do poświęceń. Mówię tu o drobnych (czasem większych wydatkach) ,które wspólnie będziemy przekazywali na rzecz sieci (tj, reklama / giveway'e .itp) oraz o czasie poświęconym na projekt.
Dodatkowo szukam ludzi na stanowiska podane niżej.
Kogo szukam?:
Ludzi kreatywnych, potrafiących pisać ciekawe tematy (ranga Redaktor czeka :D)
Osób uzdolnionych artystycznie, które chciałby tworzyć jakieś mniej i bardziej rozbudowane graficznie projekty (lubisz grafikę? Grafik to idealna ranga dla Ciebie)
Właścicieli serwerów, przyjmiemy każdy serwer czy to nowo powstały do csgo, czy to stary serwer z hurtworlda, rusta , minecrafta. 😄
Administrację na nasze serwery. Ludzi ogarniętych, aktywnych i chcących pomóc w rozwoju projektu.
Techników serwerów , Opiekunów - Osób kompetentnych potrafiących zająć się serwerem , dostosować go pod graczy, poprawić błędy czy też stworzyć coś własnego.
Co oferujemy?:
Redaktor:
Ranga na forum
Promocja w sklepie
Możliwość rozwoju. (Jeżeli potrzebujesz tematu. Zawszę coś znajdziemy 😄 )
Ranga na serwerze discord
Grafik:
Ranga na forum
Promocje w sklepie
Rozwój swoich umiejętności. (Zleceń kilka mamy 😛 )
Ranga na serwerze discord
Właściciel serwera/ów:
Ranga na forum
Ranga na serwerze
Ranga na discordzie
(Ew.)Pomoc w konfiguracji serwera
Własny dział serwera na forum
Opiekun serwera/ów:
Ranga na forum
Ranga na serwerze
Ranga na discordzie
Gotowy serwer wystarczy go rozkręcić
Pomoc przy konfiguracji serwera i zmianach wprowadzanych na serwer
Brak opłat za prowadzenie serwera
Technik serwera/ów:
Ranga na forum
Ranga na serwerze
Ranga na discordzie
Dobra jakościowo maszyna ,która wytrzyma najcięższe mody
Wsparcie technicne (w zakresie kompetencji)
Administrator serwera:
Pomoc w ogarnięciu komend na serwerze
Darmowy VIP na administrowanym serwerze
Ranga na forum
Ranga na discordzie
Chętne osoby zapraszam do kontaktu przez discorda ( MAMUT#7527 ) lub prywatną wiadomość na MyGO
Recommended Posts