Tablica liderów


Popularna zawartość

Pokazuje najbardziej lubianą zawartość od 18.09.2017 we wszystkich miejscach

  1. 4 points
    ? Opis: Cześć i czołem. Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować prosty generator VIP'a, który stworzyłem wraz z kolegą. Generuje on nam plik .sp, dzięki czemu możemy go edytować do woli. Wygenerowany VIP działa z wersją sourcemod'a 1.8 build 6027 lub wyżej. ? Funkcje: Generator posiada dość dużo opcji: ? Plugin: Po wygenerowaniu pliku .sp, wystarczy go już tylko skompilować do pliku .smx, wgrać na nasz serwer i możemy się cieszyć VIP'em. ? Informacje i link: Generator możemy znaleźć pod linkiem: http://forum.arenaskilla.pl/generator.php Jeśli spodobał wam się generator zapraszam do docenienia naszej pracy i do dokonania dotacji przez PayPal lub Trade Link. Propozycje nowych funkcji i błędy, proszę zgłaszać w tym temacie. Zapraszamy również na nasze forum: http://forum.arenaskilla.pl/
  2. 4 points
    Opis: Jest to prosty plugin, dzięki któremu gracze na serwerach będą mogli ustawić sobie range i coin'a. Plugin został napisany przeze mnie praktycznie od zera. W pluginie zrobiłem na zapis MySQL. Jest to wg mnie o wiele lepsze rozwiązanie niż clietprefs i można podłączyć bazę do wielu serwerów. Możemy w nim znaleźć wszystkie aktualne coin'y, jakie są w CS:GO. Komendy: !mm - menu z rangami !coin - menu z coin'ami Instalacja: Zawartość paczki wrzucamy do: /csgo/addons/sourcemod/ Do pliku databases.cfg, który znajdziemy w: /csgo/addons/sourcemod/configs/ dopisujemy: "elorank" { "driver" "mysql" "host" "" "database" "" "user" "" "pass" "" "port" "3306" } Oczywiście wypełniając danymi do naszej bazy. Download: Plugin możemy znaleźć na csgotokens, dzięki czemu znajdziemy tam zawsze najnowszą wersje pluginu, wraz z nowymi coin'ami. - W zakładce Pluginy - Direct Download UWAGA! Plugin da Ci bana na token GLST
  3. 2 points
    Ktos ma za ciebie wszystko wykonac a ty chcialbys tylko odcinac kupony? Rownie dobrze mozna samemu sobie zainwestowac w hostingi i domene, potem z nikim nie trzeba sie dzielic i byc na czyjejs lasce. Predzej taka osoba znalazla by sponsora ktory zakupi potrzebne uslugi i otrzyma te maksymalnie 50% zyskow bez jakich kolwiek praw administratora. Twoja oferta jest kompletnie nie logiczna.
  4. 2 points
    Polecam +strona +serwery +administracja
  5. 2 points
    W zasadzie dobrze, tylko klamry pomyliłeś. #include <sourcemod> public Plugin:myinfo = { name = "dr_menu", author = "Surprised", description = "menu", version = "1.0", url = "<- URL ->" } public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("menu_test1", Menu_Test1); } public int Menu_Pomocy(Menu menu, MenuAction action, int client, int itemNum) { if(action == MenuAction_Select) { char info[32]; GetMenuItem(menu, itemNum, info, sizeof(info)); if (strcmp(info, "opcja2") == 0) { ClientCommand(client, "sm_buygravity"); } if (strcmp(info, "opcja1") == 0) { ClientCommand(client, "sm_vipgravity"); } } } public Action Menu_Test1(int client, int args) { Menu menu = new Menu(Menu_Pomocy); menu.SetTitle("[DR]Menu"); menu.AddItem("opcja1", "Gravity [VIP]"); menu.AddItem("opcja2", "Gravity"); menu.ExitButton = true; menu.Display(client, 120); return Plugin_Handled; }
  6. 2 points
    Oj, chyba nie wiesz na co mnie stać ;) Ale tego pana powyżej tez polecam.
  7. 2 points
    Polecam zatrudnić GoldeneK, często widzę jak się mądrze udziela i spokojnie ogarnie Twoje potrzeby :D
  8. 2 points
    Jeśli występuje taki problem, że niby wszystko jest aktualne a jednak nie, to po prostu eksportuj wszystkie bany i zainstaluj 1.6.2 od nowa a potem importuj pozostałości. Nie wiem jak wygląda upgrade i czy w ogóle działa bo nigdy w taki sposób tego nie robiłem. Co do ustawień godziny, to zbyt mało informacji by cokolwiek powiedzieć, ale może pierw sprawdź czy dobrze masz ustawioną strefę GMT w ustawieniach strony SB.
  9. 2 points
    Na szybkiego /* WZOR AUTOMATYCZNIE WYGENEROWANY */ #include <sourcemod> #include <cstrike> #include <sdktools> #include <sdkhooks> public Plugin myinfo = { name = "Wyswietlanie", author = "BobPixel", description = ":_:", version = "1.0", url = "http://steamcommunity.com/id/BobPixel/" }; public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_menu12345", cmd_menu); } public Action cmd_menu(int client, int args) { tabeleczka(client); return Plugin_Handled; } public void tabeleczka(int client) { Handle menu = CreateMenu(MenuCallBack); SetMenuTitle(menu, "FAJNY TYTULEK"); AddMenuItem(menu, "1", "VIP"); AddMenuItem(menu, "2", "Regulamin"); DisplayMenu(menu, client, MENU_TIME_FOREVER); } public void tabeleczka1(int client) { Handle menu = CreateMenu(MenuCallBack2); SetMenuTitle(menu, "FAJNY TYTULEK"); AddMenuItem(menu, "1", "Jak Kupic?"); AddMenuItem(menu, "2", "Przywileje"); DisplayMenu(menu, client, MENU_TIME_FOREVER); } public MenuCallBack2(Handle:menu, MenuAction:action, client, position) { if ( action == MenuAction_Select ) { decl String:item[40]; GetMenuItem(menu, position, item, sizeof(item)); if(StrEqual(item, "1")) { Panel panels = new Panel(); char buffer[512]; Format(buffer, sizeof(buffer), "Jak Kupic: >>>><<<<<"); panels.SetTitle(buffer); panels.DrawItem("Zamknij"); panels.Send(client, kappa, 20); delete panels; } else if(StrEqual(item, "2")) { Panel panels = new Panel(); char buffer[512]; Format(buffer, sizeof(buffer), "Przywileje >>>>><<<<<"); panels.SetTitle(buffer); panels.DrawItem("Zamknij"); panels.Send(client, kappa, 20); delete panels; } } } public MenuCallBack(Handle:menu, MenuAction:action, client, position) { if ( action == MenuAction_Select ) { decl String:item[40]; GetMenuItem(menu, position, item, sizeof(item)); if(StrEqual(item, "1")) { tabeleczka1(client); } else if(StrEqual(item, "2")) { Panel panels = new Panel(); char buffer[512]; Format(buffer, sizeof(buffer), "KAPPA REGULAMIN"); panels.SetTitle(buffer); panels.DrawItem("Zamknij"); panels.Send(client, kappa, 20); delete panels; } } } public int kappa(Menu menu, MenuAction action, int param1, int param2) { } Czy jest to optymalne ? Srednio na szybkiego ale jest
  10. 2 points
    A czemu strcmp? Lepsze if(StrEqual(info, ?option?))
  11. 2 points
    Ja nawet nie przejmuję się ich komentarzami poprostu większość z nich to dzieciaki które zarabiały na serwerach a nawet podatku dochodowego nie odprowadzała.
  12. 2 points
    Polecam xD spoko ziomek, ma duza wiedzie :p
  13. 1 point
    Beka xD Zrobić all i miec 30% z zarobków czyli tak na prawde prawie nic. Jest możliwosc też ze wlasciciel sobie taka osobe wyrzuci po zrobieniu all wiec nie polecam ;d
  14. 1 point
  15. 1 point
  16. 1 point
    Nie polecam -Drogo -Skoki -Slaba lok
  17. 1 point
    Zapętlasz to poprzez kolejny powtarzający się Timer. Obniżanie zrobisz po prostu poprzez np. czas[client]--; - gdzie czas to nazwa zmiennej z czasem.
  18. 1 point
  19. 1 point
    Dam ci przykład, jak zrobiłeś już sobie swoje menu, to potem robisz Handler który wygląda w taki sposób :P public int Menu_Pomocy(Menu menu, MenuAction action, int client, int itemNum) { if(action == MenuAction_Select) { char info[32]; GetMenuItem(menu, itemNum, info, sizeof(info)); if (strcmp(info, "opcja1") == 0) { ClientCommand(client, "sm_vip"); } Tutaj działa to tak jeżeli gracz wybierze z menu "opcja1" to jakby gracz wpisywał sm_vip i wyświetla mu się coś pod tą komendą. ;)
  20. 1 point
    Dokładnie to od 18, CS 1.6 był od 16
  21. 1 point
    Jak se dodales teraz to jest... Polecam wrócić skad przybyles
  22. 1 point
  23. 1 point
    1. Brzydki hud 2. "Rucham Twoja Stara" (1.0) by BlaKi fajny plugin (nie chce warna :P) 3. SklepSMS nie dziala :)
  24. 1 point
    Jest to błąd w kodowaniu. Nie mam pojęcia czy da się naprawić. Ale admina komuś dodać się da :D przez mysql wchodzisz w bazę "users" czy jakoś tak i tam przy nicku komu chcesz dać admina "0" zmieniasz na "1"
  25. 1 point
    Nazwa serwera: [CS-4FRAGS.PL][Only-Mirage] [128TICK][Skiny/Kosy/Gloves][RankMe][VIP][BSL] IP Serwera: 188.165.21.245 Rodzaj serwera: Only Mirage Sloty: 20 Forum: CS-4FRAGS.PL Właściciel: Mikolajov Online 24/7 Opis serwera: Mod serwera - Only Mirage. Serwer jest dopracowany i spolszczony, można na nim dopracować swojego skill'a jak i świetnie się przy tym bawić. Ma on wiele możliwości dobrej rozgrywki. Serwer posiada pluginy najlepszej jakości, które zapewnią Ci chęć gry na wiele godzin. Dlaczego akurat ten serwer? Gra tutaj to czysta przyjemność Posiadamy - aktywną, dojrzałą i wyrozumiałą administrację Niski ping
  26. 1 point
    Polecam dodać port do IP bo wątpię,że komuś będzie chciało się dopisywać. Pozdrawiam
  27. 1 point
    Podany przez Ciebie czas to czas unixowy, aby wyprowadzić z niego normalny czas musisz użyć owej funkcji: https://sm.alliedmods.net/new-api/sourcemod/FormatTime btw. Pisałem wcześniej o pobieraniu danych z MySQLa, gdyż nie do końca zrozumiałem twojego problemu, uważałem że chcesz przy każdym wejściu gracza na serwer pobierać jego czas bana jeśli owy jest i wyświetlać mu to, jeśli jednak chcesz pokazać to jedynie przy nadaniu bana to faktycznie musisz edytować tylko kilka linijek.
  28. 1 point
    O dacie ci napisze późnej a zamiast \n używa się <br />
  29. 1 point
    @Mr Rooster Spokojnie. Takie ala systemy AC jak i same główne, nie polegają na tym, że ktoś dostaje bana za jakieś lucky shoty czy coś w ten deseń, bo nie ocenia to człowiek tylko program (plugin). Działanie jest na zasadzie wykrywania poleceń, komend i ich synchronizacji nienaturalnej, czyli na zasadzie działania programu nie człowieka, bo człowiek nie jest w stanie odwzorować 1:1 każdego swojego ruchu, strzału, poruszania się. Jakby to nie tłumaczyć, to możesz śmiało tego używać, zobaczysz sam efekty. Wątpię by ktoś został zbanowany niesprawiedliwie, jedynie co może być minusem to nieskuteczność, ze względu na to, że niektóre płatne czity są kilka X razy bardziej zaawansowane technicznie niż taki systemik, który będzie w stanie zauważyć jedynie darmowe i powszechne wspomagacze.
  30. 1 point
    jakbyś miał jakiś problem z konfiguracją sklepu to możesz pisać do mnie na pw bo kila razu już to robiłem
  31. 1 point
    Dodaj do bazy danych na serwerze wszystkie dane i zajmij się serwerem ogólnie Powinno się samo odblokować (przypominam ,że może być na tylko 1 stronie jednocześnie sklep)
  32. 1 point
    Witam. Nowo powstała sieć serwerów SilentSkill.pl poszukuje ludzi chętnych współtworzyć naszą społeczność oraz przyczynić się do rozwoju projektu. Wolne stanowiska: Dołączenie z serwerem: x2 Junior Admin: x1 * Moderator: x2 * Opiekun serwera: x2 UB Team: x2 Grafik: x3 Redaktor: x2 Admin serwera cs:go: xX Admin Ts3: x2 Oferujemy: - Możliwość stworzenia własnego serwera bez opłat (CS:GO 128TR / CS 1.6 800 FPS) * - Kompleksowe wsparcie techniczne w każdym aspekcie - Stabilizacja - Możliwość dalszego rozwoju (awans) - Aktywna i bezkonfliktowa administracji - Sieć tworzona z pasji, nie dla zarobków * Osoby chętne na wybrane stanowisko musza posiadać jakiekolwiek doświadczenie oraz wiedzę, która zostanie zweryfikowana Nasz główny kontent to serwery CS:GO oraz w mniejszym stopniu 1.6, lecz nie hermetyzujemy się w tej kwestii dlatego wszelkie inne propozycje/współprace zostają sprawą otwartą. Kontakt: Steam 1 - http://steamcommunity.com/id/marshallmsl/ Steam 2 - http://steamcommunity.com/id/marshallmsl2/ GG - 50344554 E-mail - [email protected] Pw
  33. 1 point
    Zakupiłem 45 wpln. Wysłałem pieniądze pierwszy i otrzymałem wPLN. Polecam.
  34. 1 point
    Opis: Sprzedam silnik + klasy do DR+Klasy (autorski): ~ Silnik do działania całego systemu ~ Hud ~ Obsługa klas MegaPremium, Premium, Zwykłych + Natywy do tworzenia własnych klas i poradnik. ~ Klasy dobrane przez kupującego (Kupujący rozpisuje jakie mają być klasy, czy mają być to klasy premium mega premium itp) ~ 1-3 Klas mega premium ~ 1-4 Klas premium ~ 1-10 Klas zwykłych Cena: Do ustalenia / PW Płatność: PSC/Przelew/PayPal Kontakt: ~ Prywatna wiadomość na forum ~ Steam: http://steamcommunity.com/id/imroberrt Zdjęcia: https://scr.hu/9rLgmg https://scr.hu/yBGLM1 - Hud można zmienić, wybór kupującego https://scr.hu/LJLjr3 https://scr.hu/a0vRLo https://scr.hu/d5zyw3
  35. 1 point
  36. 1 point
    Radzę się zastanowić nad kupnem.... + 120 zł (za co?) nic tam nie ma prócz ŹLE skonfigurowanych pluginów : p 5 zł bym nie dał
  37. 1 point
    Witajcie ponownie! Jako że spora część posiadaczy gry cs:go ma czasami spadki fps'ów, lub nie najlepszy komputer, postanowiłem napisać poradnik który pomoże uzyskać trochę więcej FPSów! Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć że robicie wszystko na własną odpowiedzialność. Polecam zrobić kopię configu gry. Przejdźmy do rzeczy (poradnik opieram na Windowsie 7). 1. Zmiana wyglądu Windows'a z jakościowego na wydajny: -Klikamy Start -Panel sterowania -W polu wyszukiwania wpisz: Informacje wydajności i narzędzia -Wybieramy Informacje wydajności i narzędzia -W liście po lewej stronie klikamy "Dopasuj efekty wizualne", powinno wyskoczyć nam takie okienko: Oczywiście wybieramy opcję "Dopasuj dla uzyskania najlepszej wydajności" i klikamy przycisk zastosuj. 2. Zmiana opcji uruchamiania gry. -Wejdź do swojej biblioteki gier steam -Kliknij ppm na CS:GO -Wybierz "Właściwości" -Kliknij na "Ustaw opcje uruchamiania.." Skopiuj do paska ten kod: -novid -high -threads x +cl_forcepreload 1 -consoleUwaga! Zamiast X wpisujecie ilość wątków swojego procesora. Aby sprawdzić ile nasz procesor ma wątków, klikamy ctrl+alt+delete -> uruchom menedżera zadań -> wydajność. Pod napisem Historia użycia procesora mamy np. 2 kwadraciki, więc zamiast X wstawiamy 2, jeżeli mamy 4 to wstawiamy 4 itd. 3. Zmiana opcji graficznych i ustawień gry. -Wchodzimy do gry -Przechodzimy w opcje -> ustawienia wideo i ustawiamy wszystko na niskie, lub wyłączone. Tylko renderowanie wielordzeniowe ustawiamy na włączone. Moje opcje przykładowo wyglądają tak: Oczywiście nie są to wszystkie sposoby które pozwolą Nam wyciągnąć więcej fpsów! Myślę że z biegiem czasu będę uzupełniał ten poradnik o nowe rzeczy. Poradnik napisałem w 100% ja, screeny również są moje. Zakaz kopiowania bez uprzedniej zgody!
  38. 1 point
    Tak trudno, zrobić sobie samemu?
  39. 1 point
    Na 100% wbije fajna reklama :>
  40. 1 point
  41. 1 point
    Opis: Kupię serwer CSGO, najlepiej surf. Cena:dogadamy sie Płatność: paypal Kontakt: GG 44302010, pv.
  42. 1 point
  43. 1 point
    Robisz sobie menu z tymi trzeba napisami czyli VIP/Regulamin/Nasze Serwery, później jak robisz handler menu, to odwołujesz się np załóżmy że VIP to jest "option1" if (strcmp(info, "option") == 0) { PokazMsay1(client, 0); } No i pozniej robisz public void / void PokazMsay1 oraz w tym panel i tak z tymi 3, mam nadzieję że w miarę zrozumiale to napisałem.
  44. 1 point
    Niestety nie przyjmujemy zewnętrznych serwerów do projektu z uwagi na to że na każdą zakupioną usługę np. vip kupujący otrzyma fakturę. Pozdrawiam
  45. 1 point
  46. 1 point
    No dobra ale (cenzura) nie piszcie ,że słaby właściciel itd po (cenzura) drążyć temat Jak jest słaby to po prostu sieć prędzej czy później upadnie i tyle Albo chociaż dajcie dowody jakieś bo wątpię ,żeby takie posty kogokolwiek odstraszyły od sieci ps. ja tam nawet się nie rejestrowałem i nie gram tam piszę tylko co uważam
  47. 1 point
    Nawet nie wiesz ilu adminow było regularnie u nas... Po co się bawić w ogarnianie szablonów czy jakies ataki. Dostaliśmy acp od twojego administratora... Ty to wgl rozumiesz, że własny administrator Cie sprzedaje? Wiek adminow na Twoich serwerach nie przekracza 14 lat, wiec Ty mi nic nie mow o admach..
  48. 1 point
    Ty wgrałem to, ale jak wpisuje na serwerze !ws to nie wyskakuje mi tabelka..
  49. 1 point
  50. 1 point
    Do ustawień serwera dodaj te komendy host_name_store 1 host_info_show 2 host_players_show 2