Skocz do zawartości
Kuba Majewski

Problem z prefiksami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż mam taki problem, że mam wgrany plugin na prefiksy (ten klanowy) i vipa hanys, co rundę w tabeli zmienia ten przedrostek z [Wlasciciel] na [VIP]. Czy da sie skonfigurować to tak zeby nie było problemow?

 

I czy da sie zrobić tak żeby na sayu był ten przedrostek + jakiś kolor nicku? 

Edytowane przez Kuba Majewski

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Używam Vipa by Hanys, czy da sie usunąć kod odpowiadający za prefiks w tabeli?

czy ten kod odpowiada za prefiks vipa?

    HookEvent("player_team", Event_TagTable); 
    HookEvent("player_spawn", Event_TagTable);

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Co do tego pluginu dodałem na flage kolor tagu nicku i tekstu w say, ale nadal nie działa.

}
"Właściciel"
    {
        "flag"                "z"
        "tag"                "[Właściciel] "
        "tagcolor"            "#ff0000"
        "namecolor"            "#ff0000"
        "textcolor"            "#ff0000"
    }

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Podeślij tutaj .sp tego vipa Twojego, tam usuń tag i w custom chatcolors ustaw po swojemu i gra...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

xd

w cfg od hanysa można wyłączyć

Edytowane przez Bioły

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

  • Podobna zawartość

    • Przez NarVo
      Nikt nie może dołączyć do mojego serwera w CS:GO postawionego na vps. Porty przekierowałem, zaporę skonfigurowałem, token ustawiłem, hibernowanie wyłączyłem. Z poziomu konsoli (chyba) wszystko wygląda dobrze. Gdy jednak ktokolwiek próbuje wejść na serwer to spotyka się z dosłownym brakiem reakcji ze strony serwera. W konsoli nie wyświetla się nawet standardowy komunikat o dołączaniu. Próbowałem reinstalla, innej komendy startowej [ktoś na steam forums pisał, że mu pomogło] i nic nie pomogło. Co mogę zrobić?
       
      Console Logs:
       
    • Przez WhiteBlue
      Cześć. Mam pewien problem otóż zainstalowałem shavit'a plugin bhoptimer. Niestety ale po zainstalowaniu i skonfigurowaniu bazy danych nie mogę wejść na serwer ładuje się do połowy i widzę w konsoli że serwer cały czas restartuje. Tabelki do tego pluginu się utworzyły w bazie danych ale nie mogę sobie poradzić z tym błędem. W logach zero błędów. Najnowsza wersja sourcemoda i metamoda. Proszę o pomoc. Wszystko wgrałem jak należy.
       

    • Przez Frosty
      Ogólnie mam problem z tym że na mapach z deathrunem po respawnie mapa zabija odrazu i nwm o co chodzi więc jak by był ktoś tak miły i mógł  mi pomóc
×