Mesharsky Opublikowano Maj 8, 2023 o 00:27 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 00:27 (edytowane) Witajcie! Od ostatniego czasu jak byłem na mygo.pl wiele się podszkoliłem oraz nauczyłem, rozwijałem się po cichu i dalej rozwijam. Mimo że mam nowe konto to mam zaufanie wielu klientów i bywałem już na forum od lat. Jestem doświadczonym programistą i administratorem serwerów gier. Wykonuje zlecenia dla klientów indywidualnych oraz firm już od ponad 4 lat. Chciałbym przedstawić zakres moich usług, które oferuję. Jeśli potrzebujesz pomocy w tworzeniu lub administracji serwerów CSGO, CS 1.6 lub innych serwerów typu Source, jestem do Twojej dyspozycji. Oferuję również usługi programistyczne w języku Python i Sourcepawn oraz zajmuję się tworzeniem botów na Discorda. W dziedzinie Web-Dev zapewniam wsparcie techniczne oraz zajmuję się zabezpieczaniem stron internetowych, przenoszeniem usług hostingowych, konfiguracją Cloudflare oraz wsparciem dla skryptów CMS, takich jak Invision Community Suite, MyBB i XenForo. Oferuję również zarządzanie serwerami VPS/Dedykowanymi. Wszyscy klienci którzy zamawiają usługi związane z SM dostają zaproszenie na prywatnego discorda gdzie otrzymujecie darmową pomoc techniczną jak i wsparcie + darmowe pluginy. Zakres usług: Tworzenie i administracja serwerami gier (CSGO, CS 1.6). Tworzenie pluginów w Sourcemodzie oraz modyfikacja istniejących. Tworzenie botów na Discorda w języku Python. Wsparcie techniczne w dziedzinie Web-Dev: - Zabezpieczanie stron internetowych, przenoszenie usług hostingowych, konfiguracja Cloudflare oraz wsparcie dla skryptów CMS, takich jak Invision Community Suite, MyBB i XenForo. - Optymalizacja twojej strony internetowej. - Pomóc w wyborze hostingu dla twojej strony by zminimalizować koszta. Wykonywanie zleceń programistycznych w języku SourcePawn oraz Python. Zarządzanie serwerami VPS/Dedykowanymi: - Systemy linux które obejmuję zakres usług: Centos, Ubuntu, Debian, Arch Linux oraz AlmaLinux - Instalacja oraz konfiguracja: cPanel, DirectAdmin, Plesk - Instalacja oraz konfiguracja webserwerów: Apache / Nginx / LiteSpeed Tworzenie oraz pełna konfiguracja serwerów Discord / TeamSpeak3 Instalacja oraz konfiguracja przeróżnych aplikacji internetowych (NP: WHMCS) ZA NIEDŁUGO: Ciekawa oferta związana z serwerami Counter Strike 2 Jeżeli nie znalazłeś czegoś na liście napisz do mnie! Może będę w stanie tobie pomóc! Portfolio: Github: https://github.com/Mesharsky Profil na forum Alliedmodders: https://forums.alliedmods.net/member.php?u=279899 Przykłady udostępnionych tutaj prac na sprzedaż: https://mygo.pl/topic/56625-csgo-vpoints-zaawansowany-system-wypłat https://mygo.pl/topic/56670-csgo-playtime-przegrany-czas-gry/ https://mygo.pl/topic/56430-csgo-zaawansowany-system-ostrzeżeń/ Dodatkowo już na tym forum wykonywałem zlecenia dla wielu użytkowników. Kilka przykładów z głowy: @N3X1320@Doktorek292 @Zorix @devv @PATYrek @Matixen Kontakt: Prywatna wiadomość. Discord: Mesharsky#6565 Email: [email protected] Płatności: Przelew bankowy Blik PayPal Revolut Informacja: Jeżeli zlecenie które wykonam będzie słabej jakości bądź niezgodne z opisem / niedokończone, otrzymujesz pełny zwrot pieniędzy. Miejmy nadzieję że do takiego przypadku nie dojdzie. Pozdrawiam! Edytowane Maj 8, 2023 o 00:30 przez Mesharsky 14 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ondelicktion Opublikowano Maj 8, 2023 o 06:27 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 06:27 (edytowane) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edytowane Maj 8, 2023 o 06:28 przez ondelicktion 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Opublikowano Maj 8, 2023 o 07:41 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 07:41 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symm3triC2 Opublikowano Maj 8, 2023 o 14:11 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 14:11 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixen Opublikowano Maj 8, 2023 o 14:34 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 14:34 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBarteK Opublikowano Maj 8, 2023 o 15:00 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 15:00 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devv Opublikowano Maj 8, 2023 o 15:50 Udostępnij Opublikowano Maj 8, 2023 o 15:50 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakietka frag4u.pl Opublikowano Maj 12, 2023 o 00:06 Udostępnij Opublikowano Maj 12, 2023 o 00:06 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Siwy | KILL4U.PL Opublikowano Maj 12, 2023 o 08:55 Moderator Udostępnij Opublikowano Maj 12, 2023 o 08:55 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krvlix Opublikowano Maj 12, 2023 o 09:57 Udostępnij Opublikowano Maj 12, 2023 o 09:57 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demian Opublikowano Maj 13, 2023 o 07:16 Udostępnij Opublikowano Maj 13, 2023 o 07:16 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek292 Opublikowano Maj 14, 2023 o 20:06 Udostępnij Opublikowano Maj 14, 2023 o 20:06 (edytowane) Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. Edytowane Maj 14, 2023 o 20:14 przez Doktorek292 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano Maj 15, 2023 o 11:59 Autor Udostępnij Opublikowano Maj 15, 2023 o 11:59 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 5 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miley Opublikowano Maj 20, 2023 o 18:27 Udostępnij Opublikowano Maj 20, 2023 o 18:27 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blant Opublikowano Maj 26, 2023 o 11:40 Udostępnij Opublikowano Maj 26, 2023 o 11:40 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumpe Opublikowano Maj 26, 2023 o 14:24 Udostępnij Opublikowano Maj 26, 2023 o 14:24 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano Maj 28, 2023 o 18:10 Autor Udostępnij Opublikowano Maj 28, 2023 o 18:10 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 3 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakietka frag4u.pl Opublikowano Maj 30, 2023 o 22:26 Udostępnij Opublikowano Maj 30, 2023 o 22:26 Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć zawartość. 1 Podziękuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi